Pari hakee miestä naiset masturboi

pari hakee miestä naiset masturboi

mutta kun suoli alkoi täyttyä Teron olo tuli epämielyttäväksi. Voi vittu, sä oot tyhmä, pitäkö mun joka ikinen asia varustaa raipalla huusi Antti eeei, älä köh kiitos Tero vaikeroi hädissän ja jatkoi yskimistän.

: Pari hakee miestä naiset masturboi

Saatuaan kullinsa niin syvälle Teron suoleen kun sen meni, Antti komensi Teroa: Tä pano hoidetaan sitten sillä tavalla että sä katsot mua koko ajan silmiin Tero hämmästyi erikoisesta käskystä, mutta teki niin. Silloin toivot ettet olis syntynytkän. Muutaman kerran Antti läimäytti kädellä Teroa poskelle, mutta Tero oivalsi homman nopeasti. Selkä otti juuri ja juuri lattiaan. Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs tällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn. Pidetän uus sessio tossa parin tunnin pästä. Välillä Antti otti Teron kullista kiinni ja ruiskutti vettä sen alle eri puolille elimiä mikä sai Teron taas kirkaisemaan kivusta. Jos ei tä homma suju, niin voidaan käyttä solmuruoskaa tiedätsä kuule mikä se on?

Videos

Da brava schiavetta mi faccio scopare la bocca mentre mi masturbo. pari hakee miestä naiset masturboi pari hakee miestä naiset masturboi

Pari hakee miestä naiset masturboi - Beautiful

Oo paikallas, Pillu Antti jatkoi Teron pienen elimen ruiskuttamista. Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja sanoi: Nyt naidaan Anun suuta. Tero roikkui vatsallaan pukin pällä, eikä uskaltanut liikkua järkytyksestä. Jore örisi ja jatkoi: niin, näytäppäs sitten vähän pyllyäs ensin. Antti sylkäisi käteensä, hieroi ensin limalla kullinsa kosteaksi ja sitten työnsi kahdella sormella limaa myös Teron pyllyaukkoon ja hieroi sitä reijän seinille. Tero teki parhaansa, mutta Antti ei ollut tyytyväinen ja alkoi vetämän Teron korvia: Ime kunnolla, Pillu, ime! Tämän sanottuaan Antti poistui huoneesta. Teron piti varmistaa, että peppu oli aina kostea siltä varalta, että Antti haluaisi panna Teroa pyllyyn.

Kommentit (1)

  1. pari hakee miestä naiset masturboi sanoo:

    T m tarina sis. Mik li et pid. Watch, finnish Amateur, finland.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *